+4 0749 689 355contact@blackcatmedia.ro...for things that make you purrrr.

SERVICIILE PE CARE LE OFERIM

PENTRU O AFACERE DE SUCCES, UN PRODUS VIZIBIL.

Dezvoltare website

Dezvoltare website in platforma WordPress, cladit de la zero pe o fundatie puternica, dinamica, atractiva si prietenoasa, usor de navigat si de apreciat.

Optimizare SEO

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) – o componenta cruciala a website-urilor de succes! Aparitia in primele rezultate ale cautarilor.

Social Media

Prin implementarea uneltelor si a campaniilor de comunicare din retele Social Media, website-ul tau atinge audienta pe care si-o doreste. Si mai mult.

Copywriting

Textele creative atrag, plac, sunt retinute. Prezentarile si descrierile sunt foarte importante pentru vizitatori. Scriem cu pasiune. Corect!

Magazin online

Dezvoltam magazine online in WordPress, Magento, e-Commerce, WooCommerce, PrestaShop. Solutii integrate pentru comert online, active 24h/24.

Fotografie

La cerere, Black Cat Media ofera servicii  foto, precum fotografie de produs, fotografii evenimente corporate, fotografii fashion sau de produs.

Comunicate de presa

Comunicatele de presa sunt foarte importante pentru imbunatatirea imaginii si a notorietatii unui produs, serviciu, a unei companii sau afaceri.

Asistenta & Training

Serviciile Black Cat Media sunt potentate prin continuitatea atentiei oferite oricarui proiect, purtandu-i de grija mult timp dupa finalizarea cu succes a acestora.

Cateva din proiectele noastre

Iubim ceea ce facem si ne dam silinta ca si altii sa se indragosteasca de munca noastra.

Servicii SEM

Search Engine Marketing (SEM) este o forma de internet marketing ce implica promovarea website-urilor prin cresterea vizibilitatii acestora in rezultatele motoarelor de cautare (SERPs), prin optimizare si publicitate.

Afla detalii

Implementari Newsletter

   Sistemul de Newsletter permite abonarea vizitatorilor unui website la mail-uri periodice prin care primesc ultimele informatii lansate de website,o retrospectiva a saptamanii sau promotii de ultima ora.

Afla detalii

Video si fotografie

Black Cat Media ofera servicii profesionale de filmare si fotografiere pentru produsele si serviciile clientilor nostri. Fie ca este vorba de filmulete de prezentare, reclame video, prezentari video – foto de produs, acceptam orice provocare cu incredere in rezultatele obtinute.

Afla detalii

De ce sa alegi serviciile web ale Black Cat Media

Cateva atuuri care ne recomanda:
Dezvoltare website completa
Dezvoltare website completa
Avem toate ingrediente pentru a dezvolta un proiect web de la inceput, asa cum trebuie. Acordam atentie atat aspectului, cat si arhitecturii unui website. Nu ne oprim la a crea un website, ci il facem cunoscut lumii intregi, prin metode de marketing eficiente.
Management de proiect ca la carte
Management de proiect ca la carte
Fiecare membru al echipei Black Cat Media are studii de specialitate in domeniul pe care il acopera. Da, vorbim si din carti. Fiecare, am luat ce e mai bun din teorie si din practica, ca sa putem oferi servicii bazate pe stiinta, strategii licentiate si dovedite.
Stim comunicare
Stim comunicare
Cunoastem strategiile de comunicare eficiente pentru promovarea produselor si serviciilor de tot felul. Nu intr-un mod agresiv, ci placut si agreat de consumator. Avem cunostinte in ceea ce priveste psihologia consumatorului. Ne imprietenim cu toata lumea, de la clienti la consumatori.
Contacteaza-ne

Trimite-ne un e-mail si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru vizita!

Start typing and press Enter to search