+4 0749 689 355contact@blackcatmedia.ro...for things that make you purrrr.

Servicii video – foto

Home / Publicitate / Servicii video – foto

Servicii video – foto

   Black Cat Media ofera clientilor sai posibilitatea de a realiza filme de prezentare, clipuri publicitare, prezentari de servicii si produse. Filmarile pot presupune locatii multiple si pot fi realizate cu actori profesionisti, pentru un impact real. Astfel, Black Cat Media efectueaza filmari calitative si postprocesare video pentru identitate vizuala, clipuri de prezentare, filmari evenimente corporate, petreceri corporate, spot-uri publicitare, materiale video informative etc.  Pentru filmari reusite, avem chiar si o drona pentru imagini video panoramice, jucaria preferata a motanului Spoof.

servicii video

   De asemenea, serviciile noatre includ si fotografie de produs, fotografii de eveniment, petreceri corporate, evenimente comerciale, campanii de marketing video s.a.m.d. Tarifele pentru serviciile video – foto depind de complexitatea, durata si amploarea proiectelor.

   Va invitam sa descoperiti cateva exemple de filmari, mai jos:

Black Cat Media
Black Cat Media
Dezvoltare website-uri in Wordpress, platforme de e-shopping, copywriting, Social Media, SEO, marketing si comunicare. Toate aici, la Black Cat Media.
Recent Posts
Contacteaza-ne

Trimite-ne un e-mail si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru vizita!

Start typing and press Enter to search

servicii de comunicare si relatii publice