+4 0749 689 355contact@blackcatmedia.ro...for things that make you purrrr.

Comunicarea. Importanta in Mass Media

Home / Comunicare / Comunicarea. Importanta in Mass Media

Comunicarea. Importanta in Mass Media

   Privita ca proces, comunicarea consta în transmiterea si schimbul de informatii între persoane, institutii si corporatii. Comunicarea înseamna a spune celor din jur cine esti, ce vrei, pentru ce doresti un anumit lucru si care sunt mijloacele pe care le vei folosi pentru a-ti atinge telurile. In acest sens, a comunica înseamna si a tacea, a astepta raspunsul, reactia celui caruia ai vrut sa-l anunti ca existi si chiar vrei sa-i spui ceva.

   In comunicare, informatia circula în toate sensurile si în toate directiile (ascendent, descendent, orizontal, diagonal, încrucisat etc.), trecând peste nivelurile ierarhice. Acest lucru face ca un membru al institutiei, spre exemplu, sa se poata afla într-o relatie de comunicare cu oricare alt membru al organizatiei sau chiar cu toti, precum si cu clientii si partenerii institutiei. De obicei, prin comunicarea informala sunt vehiculate informatii care nu sunt legate neaparat de sarcinile sau de munca membrilor organizatiei, ci, mai ales, cele cu privire la o serie de evenimente ce au avut loc sau se presupune ca vor avea loc în organizatie.

Black Cat Media
Black Cat Media
Dezvoltare website-uri in Wordpress, platforme de e-shopping, copywriting, Social Media, SEO, marketing si comunicare. Toate aici, la Black Cat Media.
Recommended Posts

Leave a Comment

Contacteaza-ne

Trimite-ne un e-mail si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru vizita!

Start typing and press Enter to search

adwordsComunicare Online PR