+4 0749 689 355contact@blackcatmedia.ro...for things that make you purrrr.

Ce inseamna PR Online? Relatiile publice inseamna in primul rand COMUNITATE

Home / Comunicare / Ce inseamna PR Online? Relatiile publice inseamna in primul rand COMUNITATE

Ce inseamna PR Online? Relatiile publice inseamna in primul rand COMUNITATE

   Online PR (sau Relatiile Publice in mediul Online) reprezinta cea mai eficienta abordare de marketing pentru toate tipurile de afaceri. Insa este oarecum dificil de implementat, deoarece succesul campaniilor de PR Online depinde intr-o foarte mare masura de suprapunerea dintre SEO (Optimizarea pentru motoarele de cautare) si marketingul in Social Media, domenii adesea administrate de persoane diferite.

   Echipa Black Cat Media dispune de un background in jurnalism, marketing, PR si psihologie sociala, astfel incat unitatea ariilor importante in eficienta comunicarii reprezinta un criteriu deja existent. Astfel, serviciile noastre includ servicii SEO si Social Media – maketing si comunicare.

Online PR is all about Community

   Optiunile de PR Online sunt cel mai exact reprezentate de info-graficul de mai jos, adaptat, bineinteles, in functie de piata (si locatia) fiecarui proiect in parte. Radial, o campanie de Online PR eficienta trebuie sa atinga obligatoriu toate elementele din primul cerc al info-graficului, cu intersectari din cel de-al doilea, folosind, insa, variatiunile de locatie si audienta (spre exemplu, retele de socializare si comunicare precum Digg, Reddit, Stumbleupon, Foursquare etc.) sunt foarte putin folosite, sau chiar deloc, in strategiile de marketing si comunicare romanesti, cu o tendinta similara in zona europeana, din simplul motiv al lipsei de audienta targetata. Cu alte cuvinte, exista un numar foarte mic de romani, spre exemplu, care au un cont de utilizator pe Digg, Reddit s.a.m.d., astfel incat, pentru a eficientiza costurile, aceste retele si cele similare, sunt omise.

PR Social Media

Black Cat Media
Black Cat Media
Dezvoltare website-uri in Wordpress, platforme de e-shopping, copywriting, Social Media, SEO, marketing si comunicare. Toate aici, la Black Cat Media.
Recommended Posts
Contacteaza-ne

Trimite-ne un e-mail si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru vizita!

Start typing and press Enter to search

comunicarea black cat mediaSEM Search Engine Marketing