+4 0749 689 355contact@blackcatmedia.ro...for things that make you purrrr.

Ce este un Newsletter

Home / Marketing / Ce este un Newsletter

Ce este un Newsletter

   Newsletter-ul (buletinul informativ) este o unealta de email marketing. Reprezinta o comunicare electronica asupra unui subiect principal de interes pentru cei inscrisi in lista de primire a newsletter-ului. Spre exemplu, o scoala poate trimite un newsletter parintilor abonati prin care sa ii instiinteze asupra evenimentelor ce se desfasoara in scoala.

   Newsletter-ele au devenit foarte rapid cautate de utlilizatorii de internet din acelasi motiv pentru care email-ul a capatat popularitate in detrimentul corespondentei scrise: informatii de interes primite in timp real, cu posibilitate de raspuns imediat.

   Unele buletine informative sunt create cu caracter financiar si sunt livrate celor abonati contra cost. Aceste newsletter-e au un caracter similar cu abonamentele la publicatiile scrise. Trimiterea newsletter-elor catre clienti si parteneri este o strategie de marketing online de succes. Organizatiile publice emit newsletter-e pentru a imbunatati si mentine reputatia in societate.

   Atributele generale ale buletinelor informative includ stiri, notificari si evenimente/actiuni viitoare legate de organizatia care le emite, precum si informatii de contact.

   In ultimii ani, folosirea sistemelor de newsletter a devenit omnprezenta in mai toate website-urile, vizitatorii reusind astfel sa stea la curent cu toate noutatile pe care website-ul la care sunt abonati le anunta. In plus, pentru emitentii newsletter-elor, se pot obtine statistici importante in privinta audientei, ariilor de interes ale acesteia, precum si transformarea newsletter-elor in conversii in vanzari.

Black Cat Media
Black Cat Media
Dezvoltare website-uri in Wordpress, platforme de e-shopping, copywriting, Social Media, SEO, marketing si comunicare. Toate aici, la Black Cat Media.
Recommended Posts
Contacteaza-ne

Trimite-ne un e-mail si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim pentru vizita!

Start typing and press Enter to search

SEM Search Engine MarketingMarketing online Black Cat Media